Les nostres Pizzas
A Pizzeria Tomasso t’oferim una selecció de les millors pizzes italianes realitzades amb la massa més tradicional d’Itàlia, els ingredients més frescos i saludables, i enfornat al nostre forn de llenya d’Alzina.
-
Pizza Barbacoa 7,00€ - 14,00€
Massa fresca, Bacon, pollastre, formatge fos i carn bovina sobre deliciosa salsa barbacoa
-
Pizza 4 Formatges 10,00€ - 12,00€
Massa fresca amb formatge robiola, strachino, curat i de cabra portat a fondre fins al seu daurat especial.
-
Pizza Margherita 7,00 € – 14,00 €
Pizza napolitana elaborada amb tomàquet, mozzarella Fior di latte, alfàbrega fresca, sal i oli.
-
Pizza Pepperoni 7,00 € – 14,00 €
Combinació de la massa, la mozzarella i el pepperoni fos.
-
Crea la teva Pizza 10,00€
Crea la teva Pizza amb la teva massa preferida i els ingredients que més t’agraden, sobre una base amb tomàquet i mozzarella, afegeix els ingredients més saborosos.
Les nostres Pastes
-
Pasta Bolonyesa 13,00 €
Aquesta deliciosa salsa vermella, combina carn mòlta, pastanagues, api, ceba, tomàquets, i amb un toc de llet per donar-li cremositat
-
Pasta Carbonara 13,00 €
Preparada generalment amb cansalada, ou batut i formatge abundant.
-
Pasta Verd 11,00 €
La salsa pesta s'elabora amb alfàbrega fresca, pinyons, oli d'oliva, all i formatge parmesà
-
Raviolis Bolonyesa 12,00 €
Aquesta deliciosa salsa vermella, combina carn mòlta, pastanagues, api, ceba, tomàquets, i amb un toc de llet per donar-li cremositat.
Les nostres Amanides
Els nostres Postres
-
Cheesecake 7,00 €
El Cheesecake és un ric plat per a postres fet amb formatge, típicament formatge crema, la textura d’aquestes postres és extremadament rica i cremosa.
-
Tiramisú 8,00 €
Postre amb una base de bescuits banyats en cafè i coberts per una crema d’ous, formatge mascarpone i sucre, finalment una capa de cacau en pols.
-
Panna cotta 8,99 €
Dolç i ambiciós per la seva suau textura, però més compacte pel fet que és quallat amb gelatina per ultimo, fruits frescos del bosc
-
Red Velvet 8,00 €
Pastís en capes amb formatge crema o amb un setinat de roux damunt.